Είστε Έλληνας που επέστρεψε από το εξωτερικό; Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας!

Είστε Έλληνας που επέστρεψε από το εξωτερικό; Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας!

Είστε ένας από τους Έλληνες που επέστρεψαν στη χώρα τα τελευταία 5 χρόνια; Αφιερώστε ελάχιστα λεπτά για να πάρετε μέρος στην Νέα μας έρευνα «Μετά την επιστροφή» ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο https://s.surveyplanet.com/rmdwhxm3 

Κάποια από τα ερωτήματα της έρευνας:

- Ποιοι ήταν οι κυριότεροι λόγοι που σας έκαναν να γυρίσετε στην Ελλάδα;

- Ποιο ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επιστροφή σας;

- Ποια ήταν τα κυρίως ζητήματα που αντιμετωπίσατε κατά την προετοιμασία της επιστροφής σας;

- Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσατε μετά την επιστροφή σας;

Μοιραστείτε τον σύνδεσμο της έρευνας με φίλους ή γνωστούς που επέστρεψαν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια - κάθε γνώμη είναι πολύτιμη για όλους μας!

Λίγα λόγια για το BrainReGain

Το BrainReGain-Hellenism in Action είναι μια πρωτοβουλία της Κοινωνίας των Πολιτών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην οποία 48 σημαντικές κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, Έλληνες επιστήμονες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και Έλληνες της διασποράς συναντιούνται και δημιουργούν μια ισχυρή συμμαχία. Προέρχεται από τη συγχώνευση των πρωτοβουλιών Brain Regain και Brain Gain με όραμα την καλλιέργεια και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και του ελληνισμού της διασποράς. Ένας από τους στόχους μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πλαισίου για την επιστροφή των brain gainers, παρέχοντας το πρόγραμμα BrainReGain Mentoring, την ηλεκτρονική πλατφόρμα BrainGain Jobs in Greece και δράσεις για τις πολιτικές επαναπατρισμού για την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και ακολουθήστε μας στο Linkedin και στο Facebook..